ЗА НАС
  РАЗВОЈНИ ЦЕЛИ, ВИЗИЈА
  ПРОДАЖНА ПРОГРАМА
  НОВОСТИ
  КОНТАКТ
 
 

ПОПСИ-КОМПАНИ дооел
бул. Јане Сандански бр.5/3
1000 Скопје, Македонија

E-mail: info@popsibearings.com.mk

Ексклузивен дистрибутер за Македонија


Симни Каталог
( 4,35 MB )

 
       ЗА НАС
 

   Трговското друштво ПОПСИ-Скопје е формирано во 1997 год. и од самиот почеток активно се занимава со трговија со разни видови лежишта и семеринзи. На почетокот работи со најразлични марки од познати производители, а од средината на 2004 год. станува ексклузивен дистрибутер во Македонија на познатата трговска марка CODEX на истоимената компанија од Словенија. Оттогаш фирмата забележува голем подем во продажбата и го проширува својот асортиман на производи. Ова се должи пред се на константниот квалитет и исклучиво ниските цени на производите на CODEX , како и на промената на стратешките цели на ПОПСИ-Скопје

дел од тимот на CODEX и ПОПСИ-КОМПАНИ

   
 контакт       мапа       почетна
©2006 Popsi Company | dsgn by Flash multimedia